QUESTION CATEGORIES


Antonyms (Pages :22)

  • 1 Absent ?

    Ans : Present
  • 2 Abundant ?

    Ans : Scarce
  • 3 Accept ?

    Ans : Decline; Refuse
  • 4 Accurate ?

    Ans : Inaccurate
  • 5 Admit ?

    Ans : Deny
  • 6 Advantage ?

    Ans : Disadvantage
  • 7 Against ?

    Ans : For
  • 8 Agree ?

    Ans : Disagree
  • 9 Alive ?

    Ans : Dead
  • 10 All ?

    Ans : None; Nothing
  • 11 Ally ?

    Ans : Enemy
  • 12 Always ?

    Ans : Never
  • 13 Ancient ?

    Ans : Modern
  • 14 Answer ?

    Ans : Question
  • 15 Antonym ?

    Ans : Synonym
  • 16 Apart ?

    Ans : Together
  • 17 Appear ?

    Ans : Disappear; Vanish
  • 18 Approve ?

    Ans : Disapprove
  • 19 Arrive ?

    Ans : Depart
  • 20 Artificial ?

    Ans : Natural
  • 21 Ascend ?

    Ans : Descend
  • 22 Attic ?

    Ans : Cellar
  • 23 Attractive ?

    Ans : Repulsive
  • 24 Awake ?

    Ans : Asleep
  • 25 Backward ?

    Ans : Forward
  • 26 Bad ?

    Ans : Good
  • 27 Beautiful ?

    Ans : Ugly
  • 28 Before ?

    Ans : After
  • 29 Begin ?

    Ans : End
  • 30 Below ?

    Ans : Above

"All that we are is the result of what we have thought"

- Buddha
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.