QUESTION CATEGORIES


Antonyms (Pages :22)

  • 391 big ?

    Ans : small; little
  • 392 blunt ?

    Ans : sharp
  • 393 better ?

    Ans : worse
  • 394 best ?

    Ans : worst
  • 395 blame ?

    Ans : praise
  • 396 bless ?

    Ans : curse
  • 397 bitter ?

    Ans : sweet
  • 398 borrow ?

    Ans : lend
  • 399 bravery ?

    Ans : cowardice
  • 400 build ?

    Ans : destroy; demolish
  • 401 bold ?

    Ans : timid; meek
  • 402 bright ?

    Ans : dull
  • 403 broad ?

    Ans : narrow
  • 404 clear ?

    Ans : vague; cloudy
  • 405 careful ?

    Ans : rush; careless
  • 406 calm ?

    Ans : troubled
  • 407 capable ?

    Ans : incapable
  • 408 captivity ?

    Ans : freedom; liberty
  • 409 cellar ?

    Ans : attic
  • 410 cheap ?

    Ans : Dear; Expensive
  • 411 close ?

    Ans : distant
  • 412 clever ?

    Ans : stupid
  • 413 cold ?

    Ans : hot
  • 414 combine ?

    Ans : separate
  • 415 clockwise ?

    Ans : anti-clockwise
  • 416 correct ?

    Ans : incorrect
  • 417 conceal ?

    Ans : reveal
  • 418 come ?

    Ans : go
  • 419 common ?

    Ans : rare
  • 420 comfort ?

    Ans : discomfort

"If we can only accept what we currently believe, we have already reached our full potential. Be willing to experiment, to take risks. While skepticism can be healthy, too much skepticism can be deadly... deadly to one's spirit, to one's sense of well being and to one's dreams"

- Blair Warren
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.