QUESTION CATEGORIES


Antonyms (Pages :22)

  • 421 courage ?

    Ans : cowardice
  • 422 cruel ?

    Ans : kind
  • 423 courteous ?

    Ans : discourteous; rude
  • 424 cunning ?

    Ans : simple
  • 425 dainty ?

    Ans : clumsy
  • 426 danger ?

    Ans : safety
  • 427 dark ?

    Ans : light
  • 428 deep ?

    Ans : shallow
  • 429 decrease ?

    Ans : increase
  • 430 definite ?

    Ans : indefinite
  • 431 demand ?

    Ans : supply
  • 432 despair ?

    Ans : hope
  • 433 disappear ?

    Ans : appear
  • 434 disease ?

    Ans : health
  • 435 discourage ?

    Ans : encourage
  • 436 dismal ?

    Ans : cheerful
  • 437 doctor ?

    Ans : patient
  • 438 dry ?

    Ans : wet
  • 439 dull ?

    Ans : clear; bright
  • 440 dusk ?

    Ans : dawn
  • 441 early ?

    Ans : late
  • 442 easy ?

    Ans : difficult
  • 443 ebb ?

    Ans : flow
  • 444 East ?

    Ans : West
  • 445 economise ?

    Ans : waste
  • 446 encourage ?

    Ans : discourage
  • 447 entrance ?

    Ans : eit
  • 448 employer ?

    Ans : employee
  • 449 empty ?

    Ans : full
  • 450 ecited ?

    Ans : calm

"The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it. "

- amith ffgfg
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.