Antonyms (Pages :22)

  • 451 end ?

    Ans : beginning
  • 452 epand ?

    Ans : contract
  • 453 epensive ?

    Ans : inepensive; cheap
  • 454 eport ?

    Ans : import
  • 455 eterior ?

    Ans : interior
  • 456 eternal ?

    Ans : internal
  • 457 fail ?

    Ans : succeed
  • 458 FALSE ?

    Ans : 1
  • 459 feeble ?

    Ans : sturdy; strong; powerful
  • 460 foolish ?

    Ans : wise
  • 461 fast ?

    Ans : slow
  • 462 few ?

    Ans : many
  • 463 famous ?

    Ans : unknown
  • 464 forelegs ?

    Ans : hind legs
  • 465 fat ?

    Ans : thin
  • 466 find ?

    Ans : lose
  • 467 first ?

    Ans : last
  • 468 freedom ?

    Ans : captivity
  • 469 fold ?

    Ans : unfold
  • 470 frequent ?

    Ans : seldom
  • 471 forget ?

    Ans : remember
  • 472 found ?

    Ans : lost
  • 473 fresh ?

    Ans : stale
  • 474 friend ?

    Ans : enemy
  • 475 fortunate ?

    Ans : unfortunate
  • 476 frank ?

    Ans : secretive
  • 477 full ?

    Ans : empty
  • 478 generous ?

    Ans : mean
  • 479 gentle ?

    Ans : rough
  • 480 gather ?

    Ans : distribute

"Do what you have always done and you'll get what you have always got"

- Sue Knight
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.