Antonyms (Pages :22)

  • 481 glad ?

    Ans : sorry
  • 482 gloomy ?

    Ans : cheerful
  • 483 giant ?

    Ans : dwarf; pygmy
  • 484 granted ?

    Ans : refused
  • 485 great ?

    Ans : minute; small; little
  • 486 guardian ?

    Ans : ward
  • 487 guest ?

    Ans : host
  • 488 guilty ?

    Ans : innocent
  • 489 happy ?

    Ans : sad; miserable
  • 490 hard ?

    Ans : soft
  • 491 harmful ?

    Ans : harmless
  • 492 hasten ?

    Ans : dawdle
  • 493 hate ?

    Ans : love
  • 494 healthy ?

    Ans : unhealthy; ill; diseased
  • 495 here ?

    Ans : there
  • 496 heavy ?

    Ans : light
  • 497 height ?

    Ans : depth
  • 498 hero ?

    Ans : coward
  • 499 hill ?

    Ans : valley
  • 500 horizontal ?

    Ans : vertical
  • 501 hinder ?

    Ans : aid; help
  • 502 honest ?

    Ans : dishonest
  • 503 humble ?

    Ans : proud
  • 504 hunger ?

    Ans : thirst
  • 505 imitation ?

    Ans : genuine
  • 506 immense ?

    Ans : tiny; minute
  • 507 imprison ?

    Ans : free
  • 508 include ?

    Ans : eclude
  • 509 increase ?

    Ans : decrease
  • 510 inhabited ?

    Ans : uninhabited

"The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it. "

- amith ffgfg
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.