QUESTION CATEGORIES


Antonyms (Pages :22)

  • 511 inferior ?

    Ans : superior
  • 512 inside ?

    Ans : outside
  • 513 intelligent ?

    Ans : unintelligent; stupid
  • 514 inhale ?

    Ans : ehale
  • 515 interior ?

    Ans : eterior; outside
  • 516 interesting ?

    Ans : uninteresting; dull
  • 517 internal ?

    Ans : eternal
  • 518 intentional ?

    Ans : accidental
  • 519 join ?

    Ans : separate
  • 520 junior ?

    Ans : senior
  • 521 justice ?

    Ans : injustice
  • 522 king ?

    Ans : subject
  • 523 knowledge ?

    Ans : ignorance
  • 524 laugh ?

    Ans : cry
  • 525 lawful ?

    Ans : unlawful
  • 526 lazy ?

    Ans : industrious; energetic
  • 527 land ?

    Ans : sea
  • 528 landlord ?

    Ans : tenant
  • 529 large ?

    Ans : little; small
  • 530 last ?

    Ans : first
  • 531 lawyer ?

    Ans : client
  • 532 lecturer ?

    Ans : student
  • 533 lender ?

    Ans : borrower
  • 534 lengthen ?

    Ans : shorten
  • 535 left ?

    Ans : right
  • 536 less ?

    Ans : more
  • 537 light ?

    Ans : dark; heavy
  • 538 like ?

    Ans : dislike; unlike
  • 539 likely ?

    Ans : unlikely
  • 540 leader ?

    Ans : follower

"Courage does not always roar. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying,I will try again tomorrow"

- gk4success.com
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.