QUESTION CATEGORIES


CURRENT AFFAIRS 2018 (Pages :18)

  • 511 Which Asian country has imposed retaliatory 25 per cent taxes on US products worth 16 billion dollars?

    Ans : China
  • 512 Which country has launched its first state-of-the-art domestic fighter jet Kowsar?

    Ans : Iran
  • 513 Name the Nobel Peace Laureate and former UN Secretary General who passed away on August 18, 2018?

    Ans : Kofi Annan
  • 514 On which day the World Humanitarian Day was observed across the world?

    Ans : 19th August
  • 515 Which country hosted the 11th World Hindi Conference?

    Ans : Mauritius
  • 516 Who sworn in as the new President of Paraguay for a five-year term?

    Ans : Mario Abdo Benitez
  • 517 Who sworn in as the 22nd Prime Minister of Pakistan?

    Ans : Imran Khan
  • 518 On which day International Youth Day was observed across the world?

    Ans : 12th August
  • 519 On which day World Elephant Day was observed?

    Ans : 12th August
  • 520 Name the Indian American who is soon going to step down as Pepsico CEO after 12 years of helming the post?

    Ans : Indra Nooyi
  • 521 Which country topped the Global Innovation Index for the eighth consecutive year in 2018?

    Ans : Switzerland
  • 522 The Kingdom of Saudi Arabia has freezed its trade ties with which nation over its interference in Gulf Kingdom's internal affairs?

    Ans : Canada
  • 523 Which country won the Women's Hockey World Cup 2018 beating Ireland in the final?

    Ans : Netherlands

"The journey of a thousand miles must begin with a small step"

- Chinese Proverb
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.