QUESTION CATEGORIES


Antonyms (Pages :22)

  • 541 little ?

    Ans : large; much; big
  • 542 lofty ?

    Ans : lowly
  • 543 long ?

    Ans : short
  • 544 loud ?

    Ans : soft
  • 545 loss ?

    Ans : find; win
  • 546 low ?

    Ans : high
  • 547 loyal ?

    Ans : disloyal
  • 548 mad ?

    Ans : sane
  • 549 magnetize ?

    Ans : demagnetize
  • 550 master ?

    Ans : servant
  • 551 mature ?

    Ans : immature
  • 552 maimum ?

    Ans : minimum
  • 553 me ?

    Ans : you
  • 554 merry ?

    Ans : mirthless; sad
  • 555 minority ?

    Ans : majority
  • 556 miser ?

    Ans : spendthrift
  • 557 misunderstand ?

    Ans : understand
  • 558 narrow ?

    Ans : wide
  • 559 near ?

    Ans : far; distant
  • 560 neat ?

    Ans : untidy
  • 561 new ?

    Ans : old
  • 562 night ?

    Ans : day
  • 563 noisy ?

    Ans : quiet
  • 564 North ?

    Ans : South
  • 565 obedient ?

    Ans : disobedient
  • 566 odd ?

    Ans : even
  • 567 offer ?

    Ans : refuse
  • 568 open ?

    Ans : shut
  • 569 optimist ?

    Ans : pessimist
  • 570 out ?

    Ans : in

"Smooth seas do not make skilful sailors"

- African proverb
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.