Antonyms (Pages :22)

  • 31 Bent ?

    Ans : Straight
  • 32 Best ?

    Ans : Worst
  • 33 Better ?

    Ans : Worse; Worst
  • 34 Big ?

    Ans : Little; Small
  • 35 Black ?

    Ans : White
  • 36 Blame ?

    Ans : Praise
  • 37 Bless ?

    Ans : Curse
  • 38 Bitter ?

    Ans : Sweet
  • 39 Borrow ?

    Ans : Lend
  • 40 Bottom ?

    Ans : Top
  • 41 Boy ?

    Ans : Girl
  • 42 Brave ?

    Ans : Cowardly
  • 43 Build ?

    Ans : Destroy
  • 44 Bold ?

    Ans : Meek; Timid
  • 45 Borrow ?

    Ans : Lend
  • 46 Bound ?

    Ans : Unbound; Free
  • 47 Boundless ?

    Ans : Limited
  • 48 Bright ?

    Ans : Dim; Dull
  • 49 Brighten ?

    Ans : Fade
  • 50 Broad ?

    Ans : Narrow
  • 51 Calm ?

    Ans : Windy; Troubled
  • 52 Can ?

    Ans : Cannot; Can't
  • 53 Capable ?

    Ans : Incapable
  • 54 Captive ?

    Ans : Free
  • 55 Careful ?

    Ans : Careless
  • 56 Cheap ?

    Ans : Epensive
  • 57 Cheerful ?

    Ans : Sad; Discouraged; Dreary
  • 58 Clear ?

    Ans : Cloudy; Opaque
  • 59 Clever ?

    Ans : Stupid
  • 60 Clockwise ?

    Ans : Counterclockwise

"When one is at home, he dreams of adventure. When one is on an adventure, he dreams of home"

- Gk4success.com
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.