QUESTION CATEGORIES


Antonyms (Pages :22)

  • 31 Bent ?

    Ans : Straight
  • 32 Best ?

    Ans : Worst
  • 33 Better ?

    Ans : Worse; Worst
  • 34 Big ?

    Ans : Little; Small
  • 35 Black ?

    Ans : White
  • 36 Blame ?

    Ans : Praise
  • 37 Bless ?

    Ans : Curse
  • 38 Bitter ?

    Ans : Sweet
  • 39 Borrow ?

    Ans : Lend
  • 40 Bottom ?

    Ans : Top
  • 41 Boy ?

    Ans : Girl
  • 42 Brave ?

    Ans : Cowardly
  • 43 Build ?

    Ans : Destroy
  • 44 Bold ?

    Ans : Meek; Timid
  • 45 Borrow ?

    Ans : Lend
  • 46 Bound ?

    Ans : Unbound; Free
  • 47 Boundless ?

    Ans : Limited
  • 48 Bright ?

    Ans : Dim; Dull
  • 49 Brighten ?

    Ans : Fade
  • 50 Broad ?

    Ans : Narrow
  • 51 Calm ?

    Ans : Windy; Troubled
  • 52 Can ?

    Ans : Cannot; Can't
  • 53 Capable ?

    Ans : Incapable
  • 54 Captive ?

    Ans : Free
  • 55 Careful ?

    Ans : Careless
  • 56 Cheap ?

    Ans : Epensive
  • 57 Cheerful ?

    Ans : Sad; Discouraged; Dreary
  • 58 Clear ?

    Ans : Cloudy; Opaque
  • 59 Clever ?

    Ans : Stupid
  • 60 Clockwise ?

    Ans : Counterclockwise

"Time is too slow for those who wait, too swift for those who fear, too long for those who grieve, too short for those who rejoice, but for those who love, time is eternity"

- Henry Van Dyke
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.