Antonyms (Pages :22)

  • 31 Bent ?

    Ans : Straight
  • 32 Best ?

    Ans : Worst
  • 33 Better ?

    Ans : Worse; Worst
  • 34 Big ?

    Ans : Little; Small
  • 35 Black ?

    Ans : White
  • 36 Blame ?

    Ans : Praise
  • 37 Bless ?

    Ans : Curse
  • 38 Bitter ?

    Ans : Sweet
  • 39 Borrow ?

    Ans : Lend
  • 40 Bottom ?

    Ans : Top
  • 41 Boy ?

    Ans : Girl
  • 42 Brave ?

    Ans : Cowardly
  • 43 Build ?

    Ans : Destroy
  • 44 Bold ?

    Ans : Meek; Timid
  • 45 Borrow ?

    Ans : Lend
  • 46 Bound ?

    Ans : Unbound; Free
  • 47 Boundless ?

    Ans : Limited
  • 48 Bright ?

    Ans : Dim; Dull
  • 49 Brighten ?

    Ans : Fade
  • 50 Broad ?

    Ans : Narrow
  • 51 Calm ?

    Ans : Windy; Troubled
  • 52 Can ?

    Ans : Cannot; Can't
  • 53 Capable ?

    Ans : Incapable
  • 54 Captive ?

    Ans : Free
  • 55 Careful ?

    Ans : Careless
  • 56 Cheap ?

    Ans : Epensive
  • 57 Cheerful ?

    Ans : Sad; Discouraged; Dreary
  • 58 Clear ?

    Ans : Cloudy; Opaque
  • 59 Clever ?

    Ans : Stupid
  • 60 Clockwise ?

    Ans : Counterclockwise

"Change has a considerable psychological impact on the human mind. To the fearful it is threatening because it means that things may get worse. To the hopeful it is encouraging because things may bet better. To the confident it is inspiring because the challenge now exists to make things better"

- King Whitney Jr.
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.