Antonyms (Pages :22)

  • 571 parent ?

    Ans : child
  • 572 past ?

    Ans : present
  • 573 patient ?

    Ans : impatient
  • 574 peace ?

    Ans : war
  • 575 permanent ?

    Ans : temporary
  • 576 please ?

    Ans : displease
  • 577 plentiful ?

    Ans : scarce
  • 578 poetry ?

    Ans : prose
  • 579 possible ?

    Ans : impossible
  • 580 poverty ?

    Ans : wealth
  • 581 powerful ?

    Ans : feeble; weak
  • 582 polite ?

    Ans : impolite; rude
  • 583 private ?

    Ans : public
  • 584 prudent ?

    Ans : imprudent
  • 585 pretty ?

    Ans : unsightly; ugly
  • 586 pure ?

    Ans : impure
  • 587 qualified ?

    Ans : unqualified
  • 588 rapid ?

    Ans : slow
  • 589 regularly ?

    Ans : irregularly
  • 590 rich ?

    Ans : poor
  • 591 right ?

    Ans : wrong; left
  • 592 rigid ?

    Ans : pliable; soft
  • 593 rough ?

    Ans : smooth
  • 594 satisfactory ?

    Ans : unsatisfactory
  • 595 security ?

    Ans : insecurity
  • 596 scatter ?

    Ans : collect
  • 597 serious ?

    Ans : trivial
  • 598 second-hand ?

    Ans : new
  • 599 sense ?

    Ans : nonsense
  • 600 shopkeeper ?

    Ans : customer

"The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want and if they can't find them, they make them"

- George Bernard Shaw
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.