Antonyms (Pages :22)

  • 601 singular ?

    Ans : plural
  • 602 simple ?

    Ans : complicated
  • 603 slim ?

    Ans : thick; stout
  • 604 solid ?

    Ans : liquid
  • 605 sober ?

    Ans : drunk
  • 606 speaker ?

    Ans : listener
  • 607 sour ?

    Ans : sweet
  • 608 sorrow ?

    Ans : joy
  • 609 sow ?

    Ans : reap
  • 610 stand ?

    Ans : lie
  • 611 straight ?

    Ans : crooked
  • 612 strong ?

    Ans : weak
  • 613 success ?

    Ans : failure
  • 614 sunny ?

    Ans : cloudy
  • 615 take ?

    Ans : give
  • 616 tall ?

    Ans : short
  • 617 tame ?

    Ans : wild
  • 618 teacher ?

    Ans : pupil
  • 619 thick ?

    Ans : thin
  • 620 tight ?

    Ans : slack; loose
  • 621 top ?

    Ans : bottom
  • 622 transparent ?

    Ans : opaque
  • 623 truth ?

    Ans : untruth; lie
  • 624 up ?

    Ans : down
  • 625 vacant ?

    Ans : occupied
  • 626 valuable ?

    Ans : valueless
  • 627 victory ?

    Ans : defeat
  • 628 virtue ?

    Ans : vice
  • 629 visible ?

    Ans : invisible
  • 630 voluntary ?

    Ans : compulsory

"Time is free, but it’s priceless. You can’t own it, but you can use it. You can’t keep it, but you can spend it. It can never come back"

- Harvey B. Mackay
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.