Renaissance of Kerala (Pages :23)

  • 661 The districts that lead in the production of spices are Idukky and......?

    Ans : Wayanad
  • 662 introduced Land Reforms Bill in Kerala legislative assembly?

    Ans : KR Gowri
  • 663 The Angel Fort is situated at?

    Ans : Kannur
  • 664 Aluva in Ernakulam is famous for ....... celebration.?

    Ans : Sivarathri
  • 665 In which district is Neyyar Wild Life Sanctuary?

    Ans : Thiruvananthapuram
  • 666 The season of Sabarimala pilgrimage?

    Ans : November- January
  • 667 The corporation in Kerala without coastline?

    Ans : Thrissur
  • 668 Who was the last chief minister of TravancoreCochin?

    Ans : Panampilly Govindamenon
  • 669 Who called Alappuzha ‘Venice of the East’ for the first time?

    Ans : Lord Curzon
  • 670 The place where ‘Chilanthi temple’ situated in Pathanamthitta district?

    Ans : Kodumon

"I believe life is a series of near misses. A lot of what we ascribe to luck is not luck at all. It's seizing the day and accepting responsibility for your future. It's seeing what other people don't see and pursuing that vision"

- Howard Schultz
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.