QUESTION CATEGORIES


Antonyms (Pages :22)

  • 61 Close ?

    Ans : Far; Distant
  • 62 Closed ?

    Ans : Ajar; Open
  • 63 Clumsy ?

    Ans : Graceful
  • 64 Cold ?

    Ans : Hot
  • 65 Combine ?

    Ans : Separate
  • 66 Come ?

    Ans : Go
  • 67 Comfort ?

    Ans : Discomfort
  • 68 Common ?

    Ans : Rare
  • 69 Conceal ?

    Ans : Reveal
  • 70 Contract ?

    Ans : Epand
  • 71 Cool ?

    Ans : Warm
  • 72 Correct ?

    Ans : Incorrect; Wrong
  • 73 Courage ?

    Ans : Cowardice
  • 74 Create ?

    Ans : Destroy
  • 75 Crooked ?

    Ans : Straight
  • 76 Cruel ?

    Ans : Kind
  • 77 Compulsory ?

    Ans : Voluntary
  • 78 Courteous ?

    Ans : Discourteous; Rude
  • 79 Dangerous ?

    Ans : Safe
  • 80 Dark ?

    Ans : Light
  • 81 Day ?

    Ans : Night
  • 82 Daytime ?

    Ans : Nighttime
  • 83 Dead ?

    Ans : Alive
  • 84 Decline ?

    Ans : Accept; Increase
  • 85 Decrease ?

    Ans : Increase
  • 86 Deep ?

    Ans : Shallow
  • 87 Definite ?

    Ans : Indefinite
  • 88 Demand ?

    Ans : Supply
  • 89 Despair ?

    Ans : Hope
  • 90 Dim ?

    Ans : Bright

"I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel"

- Maya Angelou
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.