Antonyms (Pages :22)

  • 61 Close ?

    Ans : Far; Distant
  • 62 Closed ?

    Ans : Ajar; Open
  • 63 Clumsy ?

    Ans : Graceful
  • 64 Cold ?

    Ans : Hot
  • 65 Combine ?

    Ans : Separate
  • 66 Come ?

    Ans : Go
  • 67 Comfort ?

    Ans : Discomfort
  • 68 Common ?

    Ans : Rare
  • 69 Conceal ?

    Ans : Reveal
  • 70 Contract ?

    Ans : Epand
  • 71 Cool ?

    Ans : Warm
  • 72 Correct ?

    Ans : Incorrect; Wrong
  • 73 Courage ?

    Ans : Cowardice
  • 74 Create ?

    Ans : Destroy
  • 75 Crooked ?

    Ans : Straight
  • 76 Cruel ?

    Ans : Kind
  • 77 Compulsory ?

    Ans : Voluntary
  • 78 Courteous ?

    Ans : Discourteous; Rude
  • 79 Dangerous ?

    Ans : Safe
  • 80 Dark ?

    Ans : Light
  • 81 Day ?

    Ans : Night
  • 82 Daytime ?

    Ans : Nighttime
  • 83 Dead ?

    Ans : Alive
  • 84 Decline ?

    Ans : Accept; Increase
  • 85 Decrease ?

    Ans : Increase
  • 86 Deep ?

    Ans : Shallow
  • 87 Definite ?

    Ans : Indefinite
  • 88 Demand ?

    Ans : Supply
  • 89 Despair ?

    Ans : Hope
  • 90 Dim ?

    Ans : Bright

"Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle. As with all matters of the heart, you'll know when you find it"

- Steve Jobs
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.