QUESTION CATEGORIES


General Science (Pages :35)

  • 1021 Who is the inventor of Wireless Telegraphy?

    Ans : G.Marconi
  • 1022 Who is the inventor of X-ray?

    Ans : Roentgen
  • 1023 Who is the inventor of X-ray tube?

    Ans : Coolidge
  • 1024 Who is the inventor of Xenon?

    Ans : W.Ramsay & M.Travers
  • 1025 Who is the inventor of Xerography?

    Ans : Chester Carison
  • 1026 Who is the inventor of Xerox?

    Ans : Haloid-Xerox
  • 1027 Who is the inventor of Yellow fever; cause of?

    Ans : Reed
  • 1028 Who is the inventor of ZETA (Zero Energy Thermo nuclear Assembly)?

    Ans : Harwell
  • 1029 Who is the inventor of Zip Fastener?

    Ans : W.L.Judson

"Ideals are like stars; you will not succeed in touching them with your hands, but like the seafaring man on the desert of waters, you choose them as your guides, and following them, you reach your destiny"

- Carl Schurz
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.