QUESTION CATEGORIES


Antonyms (Pages :22)

  • 91 Disappear ?

    Ans : Appear
  • 92 Discourage ?

    Ans : Encourage
  • 93 Diseased ?

    Ans : Healthy
  • 94 Down ?

    Ans : Up
  • 95 Downwards ?

    Ans : Upwards
  • 96 Dreary ?

    Ans : Cheerful
  • 97 Dry ?

    Ans : Moist; Wet
  • 98 Dull ?

    Ans : Bright; Shiny
  • 99 Dusk ?

    Ans : Dawn
  • 100 Early ?

    Ans : Late
  • 101 East ?

    Ans : West
  • 102 Easy ?

    Ans : Hard; Difficult
  • 103 Empty ?

    Ans : Full
  • 104 Encourage ?

    Ans : Discourage
  • 105 End ?

    Ans : Begin; Start
  • 106 Enter ?

    Ans : Eit
  • 107 Even ?

    Ans : Odd
  • 108 Epand ?

    Ans : Contract
  • 109 Eport ?

    Ans : Import
  • 110 Eterior ?

    Ans : Interior
  • 111 Eternal ?

    Ans : Internal
  • 112 Fade ?

    Ans : Brighten
  • 113 Fail ?

    Ans : Succeed
  • 114 False ?

    Ans : 1
  • 115 Famous ?

    Ans : Unknown
  • 116 Far ?

    Ans : Near
  • 117 Fast ?

    Ans : Slow
  • 118 Fat ?

    Ans : Thin
  • 119 Feeble ?

    Ans : Strong; Powerful
  • 120 Few ?

    Ans : Many

"Take up one idea. Make that one idea your life -think of it, dream of it, live on that idea. Let the brain, muscles, nerves, every part of your body, be full of that idea, and just leave every other idea alone. This is the way to success."

- Swami Vivekananda
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.