QUESTION CATEGORIES


Antonyms (Pages :22)

  • 121 Find ?

    Ans : Lose
  • 122 First ?

    Ans : Last
  • 123 Float ?

    Ans : Sink
  • 124 Foolish ?

    Ans : Wise
  • 125 Fore ?

    Ans : Aft
  • 126 Free ?

    Ans : Bound; Captive
  • 127 Fold ?

    Ans : Unfold
  • 128 Forget ?

    Ans : Remember
  • 129 Found ?

    Ans : Lost
  • 130 Fresh ?

    Ans : Stale
  • 131 Frequent ?

    Ans : Seldom
  • 132 Friend ?

    Ans : Enemy
  • 133 For ?

    Ans : Against
  • 134 Fortunate ?

    Ans : Unfortunate
  • 135 Full ?

    Ans : Empty
  • 136 Generous ?

    Ans : Stingy
  • 137 Gentle ?

    Ans : Rough
  • 138 Get ?

    Ans : Give
  • 139 Giant ?

    Ans : Tiny; Small; Dwarf
  • 140 Girl ?

    Ans : Boy
  • 141 Give ?

    Ans : Receive; Take
  • 142 Glad ?

    Ans : Sad; Sorry
  • 143 Gloomy ?

    Ans : Cheerful
  • 144 Go ?

    Ans : Stop
  • 145 Good ?

    Ans : Bad; Evil
  • 146 Grant ?

    Ans : Refuse
  • 147 Great ?

    Ans : Tiny; Small; Unimportant
  • 148 Grow ?

    Ans : Shrink
  • 149 Guest ?

    Ans : Host
  • 150 Guilty ?

    Ans : Innocent

"Keep your thoughts positive because your thoughts become your words. Keep your words positive because your words become your behaviors. Keep your behaviors positive because your behaviors become your habits. Keep your habits positive because your habits become your values. Keep your values positive because your values become your destiny"

- Gandhi
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.