QUESTION CATEGORIES


Antonyms (Pages :22)

  • 181 Intelligent ?

    Ans : Stupid; Unintelligent
  • 182 Interesting ?

    Ans : Boring
  • 183 Interior ?

    Ans : Eterior
  • 184 Interesting ?

    Ans : Dull; Uninteresting
  • 185 Internal ?

    Ans : Eternal
  • 186 Intentional ?

    Ans : Accidental
  • 187 Join ?

    Ans : Separate
  • 188 Junior ?

    Ans : Senior
  • 189 Just ?

    Ans : Unjust
  • 190 Justice ?

    Ans : Injustice
  • 191 Knowledge ?

    Ans : Ignorance
  • 192 Known ?

    Ans : Unknown
  • 193 Landlord ?

    Ans : Tenant
  • 194 Large ?

    Ans : Small
  • 195 Last ?

    Ans : First
  • 196 Laugh ?

    Ans : Cry
  • 197 Lawful ?

    Ans : Unlawful; Illegal
  • 198 Lazy ?

    Ans : Industrious
  • 199 Leader ?

    Ans : Follower
  • 200 Left ?

    Ans : Right
  • 201 Lend ?

    Ans : Borrow
  • 202 Lengthen ?

    Ans : Shorten
  • 203 Lenient ?

    Ans : Strict
  • 204 Left ?

    Ans : Right
  • 205 Less ?

    Ans : More
  • 206 Light ?

    Ans : Dark; Heavy
  • 207 Like ?

    Ans : Dislike; Hate
  • 208 Likely ?

    Ans : Unlikely
  • 209 Limited ?

    Ans : Boundless
  • 210 Little ?

    Ans : Big

"Live your life each day as you would climb a mountain. An occasional glance towards the summit keeps the goal in mind, but many beautiful scenes are to be observed from each new vantage point"

- Harold B. Melchart
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.