World (Pages :89)

  • 2521 Highest Leaning Tower (World)?

    Ans : Leaning Tower; Pisa (Italy)
  • 2522 Highest Tower (India)?

    Ans : Qutub Minar (Delhi) 88.4 m
  • 2523 Largest Tunnel (India)?

    Ans : Jawahar Tunnel (Jammu & Kashmir)
  • 2524 Longest Rail Tunnel?

    Ans : Bombay-Pune route
  • 2525 Longest Highway Tunnel?

    Ans : Norway 24.5 km
  • 2526 (Laerdal Tunnel)?

    Ans : (Oslo-Bergen)
  • 2527 Oldest University?

    Ans : University of Karueein founded in AD 859; Morocco
  • 2528 Largest University Building?

    Ans : University of Riyadh.; Saudi Arabia.
  • 2529 Largest Open University?

    Ans : Indira Gandhi National Open University; New Delhi.
  • 2530 Highest Volcano (World)?

    Ans : Cotopoxi (Andes; Eucador)
  • 2531 Largest Volcano (World)?

    Ans : Mauna Lea (Hawai)
  • 2532 Longest Wall (World)?

    Ans : Great Wall of China 2400 km
  • 2533 Highest Waterfall (World)?

    Ans : Angel Waterfalls in Venezuela; South America
  • 2534 Highest Water fall (India)?

    Ans : Gersoppa Waterfall (Karnataka)
  • 2535 Largest Zoo (India)?

    Ans : Zoological Gardens; Alipur; Calcutta.
  • 2536 Aintree (U.K.) is associated with which Sport?

    Ans : Grand National Horse Race
  • 2537 Bisley is associated with which Sport?

    Ans : Shooting
  • 2538 Blackhealth London is associated with which Sport?

    Ans : Rugby Football
  • 2539 Chepauk Ground (Chennai) is associated with which Sport?

    Ans : Cricket
  • 2540 Donchester (England) is associated with which Sport?

    Ans : St.Ledger Horse Race
  • 2541 Eden Gardens (Kolkata) is associated with which Sport?

    Ans : Cricket
  • 2542 Epsom (England) is associated with which Sport?

    Ans : Derby Horse Races
  • 2543 Feroze Shah Kotla Ground (Delhi) is associated with which Sport?

    Ans : Cricket
  • 2544 Florence Chadwik is associated with which Sport?

    Ans : Skiing
  • 2545 Forest HIlls (New York) is associated with which Sport?

    Ans : Tennis
  • 2546 Henley (U.K.) is associated with which Sport?

    Ans : Regatta (Boat Race)
  • 2547 Hurlingham (England) is associated with which Sport?

    Ans : Polo
  • 2548 Leeds (England) is associated with which Sport?

    Ans : Cricket
  • 2549 Lords(England) is associated with which Sport?

    Ans : Cricket
  • 2550 Mortlake (England) is associated with which Sport?

    Ans : Swimming

"Be courageous! Have faith! Go forward"

- Thomas Alva Edison
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.