World (Pages :89)

  • 2551 Nehru Stadium (Chennai) is associated with which Sport?

    Ans : Cricket
  • 2552 Oval (England) is associated with which Sport?

    Ans : Cricket
  • 2553 Putney is associated with which Sport?

    Ans : Boat-rowing
  • 2554 Trent Bridge (England) is associated with which Sport?

    Ans : Cricket
  • 2555 Twinkenhem (England) is associated with which Sport?

    Ans : Rugby
  • 2556 Wembley Stadium (England) is associated with which Sport?

    Ans : Association Football
  • 2557 Wimbledon (England) is associated with which Sport?

    Ans : Lawn Tennis
  • 2558 Yankee Stadium (New York) is associated with which Sport?

    Ans : Boxing
  • 2559 American Cup is associated with?

    Ans : Yatch Racing
  • 2560 Ashes is associated with?

    Ans : Cricket (Australia England)
  • 2561 Asia Cup is associated with?

    Ans : Cricket
  • 2562 Asia Oceanic is associated with?

    Ans : Tennis
  • 2563 Canada Cup is associated with?

    Ans : Golf(World Championship)
  • 2564 Colombo Cup is associated with?

    Ans : Golf (World Championship)
  • 2565 Colombo Cup is associated with?

    Ans : Foot ball (India; Pakistan; Sri Lanka and Myanmar)
  • 2566 Corbillion Cup is associated with?

    Ans : World Table Tennis (Women)
  • 2567 Davis Cup is associated with?

    Ans : Tennis / Lawn Tennis
  • 2568 Derby is associated with?

    Ans : Horse Race (England)
  • 2569 Eisenhower Trophy is associated with?

    Ans : Golf (Amateurs - World)
  • 2570 Grand National is associated with?

    Ans : Horse Steeple Chase Race (England)
  • 2571 Jules Rimet Trophy is associated with?

    Ans : World Soccer Cup
  • 2572 King’s Cup is associated with?

    Ans : Air Races (England)
  • 2573 Merdeka is associated with?

    Ans : Football (Asian)
  • 2574 MRF World Cup is associated with?

    Ans : Cricket & Boxing
  • 2575 Prince of Wales Cup is associated with?

    Ans : Golf (England)
  • 2576 Schneider Cup is associated with?

    Ans : Seaplane Race (U.K.)
  • 2577 Swaythling Cup is associated with?

    Ans : World Table Tennis (Men)
  • 2578 Thomas Cup is associated with?

    Ans : World Badminton
  • 2579 Tunku Abdul-Rahman Cup is associated with?

    Ans : Badminton (Asian)
  • 2580 U Thant Cup is associated with?

    Ans : Tennis

"Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful"

- Herman Cain
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.