World (Pages :89)

  • 2581 Uber Cup is associated with?

    Ans : World Badminton (Women)
  • 2582 Walker Cup is associated with?

    Ans : Golf (England)
  • 2583 Westchester Cup is associated with?

    Ans : Polo (England)
  • 2584 Wightman Cup is associated with?

    Ans : Lawn Tennis (Women of U.S.A. and England).
  • 2585 Wimbledon Trophy is associated with?

    Ans : Lawn Tennis
  • 2586 Aga Khan Cup is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2587 All-India Women’s Guru is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2588 Nanak Championship Bangalore Blues is associated with?

    Ans : Basketball
  • 2589 Challenge Cup Barna-Bellack Cup is associated with?

    Ans : Table Tennis (Men)
  • 2590 Beighton Cup is associated with?

    Ans : Hockey (Calcutta)
  • 2591 Bombay Gold Cup is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2592 Burdwan Trophy is associated with?

    Ans : Weightlifting
  • 2593 Chakola Gold Trophy is associated with?

    Ans : Football
  • 2594 Cock of the Fleet Trophy is associated with?

    Ans : Regatta
  • 2595 D.C.M. Trophy is associated with?

    Ans : Football
  • 2596 Dhyan Chand Trophy is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2597 Dr. B.C. Roy Trophy is associated with?

    Ans : National Football (Junior)
  • 2598 Duleep Trophy is associated with?

    Ans : Cricket
  • 2599 Durand Cup is associated with?

    Ans : Football
  • 2600 Ezra Cup is associated with?

    Ans : Polo
  • 2601 F.A. Cup is associated with?

    Ans : Football
  • 2602 G.V. Raja Memorial Trophy is associated with?

    Ans : Football
  • 2603 Gurmit Trophy is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2604 I.F.A. Shield is associated with?

    Ans : Football (Calcutta)
  • 2605 Indira Gold Cup is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2606 Irani Cup is associated with?

    Ans : Cricket
  • 2607 Jaswant Singh Trophy is associated with?

    Ans : Best Services Sportsman
  • 2608 Jayalakshmi Cup is associated with?

    Ans : National Table Tennis Championship (Women)
  • 2609 Kuppuswamy Naidu Trophy is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2610 Lady Rattan Tata Trophy is associated with?

    Ans : Hockey

"Today is the only day. Yesterday is gone"

- John Wooden
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.