World (Pages :89)

  • 2611 Maharaja Ranjit Singh Gold Cup is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2612 Maulana Azad Trophy is associated with?

    Ans : Inter-University Sports &Athletics
  • 2613 MCC Trophy is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2614 Moinuddowla Gold Cup is associated with?

    Ans : Cricket
  • 2615 Murugappa Gold Cup is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2616 Nagjee Trophy is associated with?

    Ans : Football
  • 2617 Nehru Trophy is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2618 Nizam Gold Cup is associated with?

    Ans : Football
  • 2619 Obaidullah Gold Cup is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2620 Prithi Singh Cup is associated with?

    Ans : Polo
  • 2621 Radha Mohan Cup is associated with?

    Ans : Polo
  • 2622 Raghbir Singh Memorial Cup is associated with?

    Ans : Football
  • 2623 Rajkumari Challenge Cup is associated with?

    Ans : Table Tennis (Junior Girls)
  • 2624 Ramanujam Trophy is associated with?

    Ans : Table Tennis (Junior Boys)
  • 2625 Ramnivas Ruia Challenge Gold Trophy is associated with?

    Ans : Bridge
  • 2626 Rangaswamy Cup is associated with?

    Ans : National Hockey Championship
  • 2627 Ranji Trophy is associated with?

    Ans : National Cricket Championship
  • 2628 Rene Frank Trophy is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2629 Rohinton Baria Trophy is associated with?

    Ans : Cricket (Inter-University)
  • 2630 Rovers Cup is associated with?

    Ans : Football
  • 2631 Sahni Trophy is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2632 Santosh Trophy is associated with?

    Ans : National Football Championship
  • 2633 Scindia Gold Cup is associated with?

    Ans : Hockey
  • 2634 Sethu Cup is associated with?

    Ans : Aquatics
  • 2635 Sheesh Mahal Trophy is associated with?

    Ans : Cricket
  • 2636 Sivanthi AdithanGold Cup is associated with?

    Ans : Kabbadi
  • 2637 Sri Krishna Gold Cup is associated with?

    Ans : Football
  • 2638 Subroto Mukerji Cup is associated with?

    Ans : Football (Inter-School)
  • 2639 Todd Memorial Trophy is associated with?

    Ans : Football
  • 2640 Tommy Emar Gold Cup is associated with?

    Ans : Hockey (Women)

"We always attract into our lives whatever we think about most, believe in most strongly, expect on the deepest level, and imagine most vividly"

- Shakti Gawain
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.