QUESTION CATEGORIES


Antonyms (Pages :22)

  • 31 Bent ?

    Ans : Straight
  • 32 Best ?

    Ans : Worst
  • 33 Better ?

    Ans : Worse; Worst
  • 34 Big ?

    Ans : Little; Small
  • 35 Black ?

    Ans : White
  • 36 Blame ?

    Ans : Praise
  • 37 Bless ?

    Ans : Curse
  • 38 Bitter ?

    Ans : Sweet
  • 39 Borrow ?

    Ans : Lend
  • 40 Bottom ?

    Ans : Top
  • 41 Boy ?

    Ans : Girl
  • 42 Brave ?

    Ans : Cowardly
  • 43 Build ?

    Ans : Destroy
  • 44 Bold ?

    Ans : Meek; Timid
  • 45 Borrow ?

    Ans : Lend
  • 46 Bound ?

    Ans : Unbound; Free
  • 47 Boundless ?

    Ans : Limited
  • 48 Bright ?

    Ans : Dim; Dull
  • 49 Brighten ?

    Ans : Fade
  • 50 Broad ?

    Ans : Narrow
  • 51 Calm ?

    Ans : Windy; Troubled
  • 52 Can ?

    Ans : Cannot; Can't
  • 53 Capable ?

    Ans : Incapable
  • 54 Captive ?

    Ans : Free
  • 55 Careful ?

    Ans : Careless
  • 56 Cheap ?

    Ans : Epensive
  • 57 Cheerful ?

    Ans : Sad; Discouraged; Dreary
  • 58 Clear ?

    Ans : Cloudy; Opaque
  • 59 Clever ?

    Ans : Stupid
  • 60 Clockwise ?

    Ans : Counterclockwise

"It doesn't matter if a million people tell you what you can't do, or if ten million tell you no. If you get one yes from God that's all you need"

-  Tyler Perry
PSC Malayalam PSC English android app, LDC, KAS, LGS, PSC Degree Level Exams, PSC Malayalam Questions
Gk4success Nursing App, PSC Staff Nurse, AIIMS, JIPMER, RCC, MOH, HAAD, DHA, PGIMER, ESIC Nursing Exams

Feedback

Please let us know your experience with our website!.

Forgot Password

Please let us know your experience with our website!.